Cum sa cumperi si sa vinzi pe Facebook. Platforma Marketplace, lansata in Romania

Cum sa cumperi si sa vinzi pe Facebook. Platforma Marketplace, lansata in Romania

Piata de anunturi online dedicata vanzarii si cumpararii este foarte bine dezvoltata in Romania. Olx, Publi24, Lajumate sau Okazii sunt doar cateva dintre site-urile cu specific care au crescut vazand cu ochii in ultimii ani. Concurenta va fi si mai mare in aceasta zona. Facebook a lansat platforma Marketplace si in tara noastra.

Peste 550 milioane de oameni din toate colturile lumii(25 tari) acceseaza, in fiecare luna, grupuri de Facebook dedicate vanzarii si cumpararii. Profilurile de Facebook ale persoanelor care vand sau cumpara diverse lucruri pot fi consultate, la fel ca si prietenii comuni, iar acest lucru ofera o mai mare siguranta, au anuntat reprezentantii companiei. Plata pentru produsele achizitionate se poate face online sau direct la vanzator.

Iata cateva date importante legate de Facebook Marketplace:

- cele mai vandute categorii de produse: vehicule, articole de mobilier, electronice si calculatoare;

- din ianuarie 2017, volumul de cautari in Marketplace s-a triplet la nivel global!

- numarul conversatiilor unice purtate intre un potential cumparator si un vanzator prin intermediul Marketplace a crescut cu 77%, de la momentul lansarii platformei.

- 18 milioane de articole noi au fost scoase la vanzare prin Marketplace in Statele Unite ale Americii, in luna mai 2017

Marketplace a fost lansata, in premiera, in Statele Unite ale Americii cu un an in urma si a devenit disponibila in anumite tari europene incepand cu luna august 2017.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Esti un agricultor fara experienta, insa vrei sa muncesti pamantul cum se cuvine? In acest caz, cu...
Orice om are posibilitatea sa castige mai multi bani si chiar sa devina bogat. De unde deducem...