Livostin, rinite alergice

Lista articolelor despre livostin si rinite alergice pe AflaCum.ro

Articole despre livostin si rinite alergice

Citeste cele mai noi articole despre livostin si rinite alergice publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre livostin si rinite alergice, pe AflaCum.ro!

Indicatii: Livostin este un medicament sub forma de spray nazal care amelioreaza si vindeca simptomele cauzate de rinite alergice.

Prezentare farmaceutica: Livostin spray nazal contine levocabastina, un antagonist histaminic H1 de inalta selectivitate, pentru uz local. Livostin spray nazal este disponibil sub forma de microsuspensie (ph 6 - 8).

Fiecare ml contine 0, 5 mg levocabastina hidroclorid ca echivalent a 0, 5 ml levocabastina si 0, 15 mg clorura de benzalconiu ca agent conservant. Ceilalti ingredienti sunt: propilen glicol, polisorbit, fosfat disodic, fosfat monosodic, edetat disodic, hipromeloza si apa (formulare F 28). Numai pentru uz extern.

Citeste prospectul medicamentului Livostin, picaturi oftalmice si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Simptomele conjunctivitei alergice (atat conjunctivita clasica cat si cea sezoniera).

Prezentare farmaceutica: Livostin picaturi oftalmice contine levocabastina, un antagonist histaminic H1 de inalta selectivitate, pentru uz local.

Citeste prospectul medicamentului  Histadin, sirop si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Histadin este folosit in tratamentul simptomelor multor afectiuni alergice: rinite alergice; febra fanului; afectiuni dermatologice alergice - urticarie, prurigo, muscaturi sau intepaturi de insecte, edem angioneurotic, dermatite atopice sau eczeme; prevenirea si tratamentul reactiilor alergice la transfuzia de sange sau a reactiilor la substantele de contrast parenterale utilizate in radiologie.

Prezentare farmaceutica: Tablete a 60 mg terfenadin (cutie cu 10 buc.); flacoane a 60 si 120 ml sirop continand la 5 ml terfenadin 30 mg.

Indicatii: Tratamentul simptomatic al rinitelor alergice si conjunctivitelor alergice (sezoniere si perene); urticarie cronica idiopatica, prurit indus de eliberarea de histamina.

Prezentare: Cutii a cate 10 comprimate filmate a 10 mg.

Compozitie: Substanta activa: ebastine. Excipienti: celuloza microcristalina, lactoza monohidrat, amidon de porumb pregelatinizat, carboximetilceluloza sodica, stearat de magneziu.

Indicatii: Cetirizina este indicata ca tratament simptomatic al rinitelor alergice sezoniere si nesezoniere si al urticariei idiopatice cronice.

2. COMPOZITIA CALITATIVA SI CANTITATIVA

Fiecare comprimat filmat contine diclorhidrat de cetirizina 10 mg.