Lubrifiant

Lista articolelor despre lubrifiant pe AflaCum.ro

Articole despre lubrifiant

Citeste cele mai noi articole despre lubrifiant publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre lubrifiant, pe AflaCum.ro!

Examenul rectal este una dintre metodele prin  care medicii verifica prostata, pentru a descoperi posibilele anomalii ce indica prezenta cancerului de prostata, prostata marita sau prostatita.

Specialistii nu recomanda pacientilor sa-si faca singuri un astfel de control, deoarece acest procedeu necesita o buna pregatire.

Iata ce trebuie sa faceti daca doriti sa va faceti singuri un consult de prostata:

Desi unele biciclete sunt fabricate din titan, granit sau aluminiu, multe persoane le prefera pe cele fabricate din otel, insa bicicletele facute din acest metal, pot rugini.

Iata, insa, cum puteti preveni ruginirea cadrului bicicletei:

- Dezasamblati bicicleta, pentru a avea acces la fiecare parte din cadru. Puneti bicicleta intr-un suport sau sprijiniti-o de o bara, legand-o de punctul de sprijin. Scoateti franele, pinioanele, saua si furca.

Scartaitul balamalelor unei usi sau a unui sertar poate fi foarte enervant, insa puteti rezolva aceasta problema foarte usor, fara sa pierdeti prea mult timp, urmand cateva sfaturi simple.

Folositi un lubrifiant spray pentru a unge balamalele, apoi deschideti si inschideti usa de cateva ori, problema rezolvandu-se imediat. Daca balamalele scartaie in continuare, scoateti-le de la loc, dezasamblati-le si rotiti cuiul, apoi introduceti cuiul la loc si fixati-le la loc in usa.

Curatati cuiul balamalelor cu o perie de sarma, pentru a indeparta murdaria sau rugina, ce pot cauza scartaitul. Apoi puneti balamalele la loc si aplicati din nou spray lubrifiant.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.