Lumina

Lista articolelor despre lumina pe AflaCum.ro

Articole despre lumina

Citeste cele mai noi articole despre lumina publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre lumina, pe AflaCum.ro!

Teama de intuneric este un lucru comun in randul copiilor. Iata cum ii puteti ajuta sa treaca peste aceasta frica:

Intrebati-va copilul ce crede si ce simte cand se afla in intuneric si asigurati-l ca este normal sa se simta asa, incurajandu-l sa treaca peste aceste stari.

Demonstrati-i copilului ca intunericul nu ii modifica in vreun fel camera si ca aceasta ramane la fel ca si atunci cand este iluminata. Puteti face acest lucru aprinzand si stingand lumina.

Plantarea copacilor in apropierea locuintei are o multime de avantaje, iar un beneficiu major al acestora este ca furnizeaza umbra si oxigeneaza atmosfera. Atunci cand sunt plasati in locurile potrivite, copacii nu doar ca ne feresc de razele puternice ale soarelui care bat vara in geam, dar ajuta si la racirea locuintei, reducand costurile la utilitati. De asemenea, plantarea copacilor in gradina proprie protejeaza casa de fenomenele naturii, cum ar fi ploaie si vant.

Cu cat copacii plantati au coroana mai bogata si cresc mai inalti, cu atat acestia atenueaza zgomotele pentru cei care locuiesc intr-o zona cu trafic intens.

Indiferent de necesitatile personale, ca sa culegi cat mai multe beneficii in urma plantarii copacilor, va trebui sa stii cum sa alegi locul potrivit pentru aceasta operatiune.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.