Masti porduse romania, masti

Lista articolelor despre masti porduse romania si masti pe AflaCum.ro

Articole despre masti porduse romania si masti

Citeste cele mai noi articole despre masti porduse romania si masti publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre masti porduse romania si masti, pe AflaCum.ro!

Romania se pregateste sa iasa din starea de urgenta, insa relaxarea sociala se va face treptat. In plus, odata cu ridicarea starii de urgenta, in data de 15 mai, romanii vor fi obligati sa poarte masti. Pentru a putea acoperi intreaga cerere, doua companii de specialitate vor produce un milion de masti zilnic!

Masca de protectie va deven obligatorie in Romania, din 15 mai. Orice roman va fi nevoit sa poarte o astfel de masca in spatii publice inchise sau in mijloacele de transport in comun. Cetatenii vor avea de unde sa procure mastile de protectie la preturi pentru orice buzunar. Cel putin, asta ne asigura ministrul Economiei, Virgil Popescu:

Vom avea minim un milion de masti zilnic. In doua companii, asta e foarte important, e vorba doar in doua companii. (...) Din ce am vorbit cu cei doi producatori, pretul(n.r. - al unei masti) este in jur de 2 lei. De la 2 lei va pleca de la ei, probabil ca 2 lei fara TVA va fi si pret catre populatie, a declarat Popescu pentru postul de televiziune Digi 24.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.