Medicament generic

Lista articolelor despre medicament generic pe AflaCum.ro

Articole despre medicament generic

Citeste cele mai noi articole despre medicament generic publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre medicament generic, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Leflunomide Teva si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Leflunomide Teva se utilizeaza pentru tratamentul adultilor cu poliartrita reumatoida activa (o boala a sistemului imunitar care cauzeaza inflamarea articulatiilor).

Leflunomide Teva este un medicament care contine substanta activa leflunomida. Acesta este disponibil sub forma de comprimate (rotunde, de culoare alba: 10 mg; triunghiulare, de culoare bej inchis: 20 mg).

Citeste prospectul medicamentului Levetiracetam Actavis Group si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Levetiracetam Actavis Group se poate utiliza în monoterapie la pacienti epileptici în varsta de cel putin 16 ani, recent diagnosticati, pentru tratarea crizelor convulsive partiale.

Levetiracetam Actavis Group este un medicament care contine substanta activa levetiracetam. Este disponibil sub forma de solutie orala (100 mg/ml).

Ifirmacombi este folosit la adultii cu hipertensiune esentiala (tensiune arteriala crescuta) care nu este controlata corespunzator cu irbesartan sau cu hidroclorotiazida, administrate în monoterapie.

Ifirmacombi este un medicament care contine doua substante active, irbesartan si hidroclorotiazida. Este disponibil sub forma de comprimate ovale (de culoare roz: 150 mg irbesartan si 12,5 mg hidroclorotiazida; de culoare roz: 300 mg irbesartan si 25 mg hidroclorotiazida; de culoare alba: 300 mg irbesartan si 12,5 mg hidroclorotiazida).

Ifirmacombi este un "medicament generic". Aceasta inseamna ca Ifirmacombi este similar cu "medicamentul de referinta" deja autorizat in Uniunea Europeana (UE), denumit CoAprovel. Pentru mai multe informatii despre medicamentele generice, a se consulta documentul de intrebari si raspunsuri disponibil aici.

Ifirmasta este un medicament care contine substanta activa irbesartan.

Este disponibil sub forma de comprimate albe, ovale (75, 150 si 300 mg).

Ifirmasta este un "medicament generic". Aceasta inseamna ca Ifirmasta este similar cu "medicamentul de referinta" deja autorizat in Uniunea Europeana (UE), numit Aprovel. Pentru mai multe informatii despre medicamentele generice, a se consulta documentul de intrebari si raspunsuri disponibil aici.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.