Medicament generic, prospect

Lista articolelor despre medicament generic si prospect pe AflaCum.ro

Articole despre medicament generic si prospect

Citeste cele mai noi articole despre medicament generic si prospect publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre medicament generic si prospect, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Levetiracetam Actavis Group si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Levetiracetam Actavis Group se poate utiliza în monoterapie la pacienti epileptici în varsta de cel putin 16 ani, recent diagnosticati, pentru tratarea crizelor convulsive partiale.

Levetiracetam Actavis Group este un medicament care contine substanta activa levetiracetam. Este disponibil sub forma de solutie orala (100 mg/ml).

Ifirmacombi este folosit la adultii cu hipertensiune esentiala (tensiune arteriala crescuta) care nu este controlata corespunzator cu irbesartan sau cu hidroclorotiazida, administrate în monoterapie.

Ifirmacombi este un medicament care contine doua substante active, irbesartan si hidroclorotiazida. Este disponibil sub forma de comprimate ovale (de culoare roz: 150 mg irbesartan si 12,5 mg hidroclorotiazida; de culoare roz: 300 mg irbesartan si 25 mg hidroclorotiazida; de culoare alba: 300 mg irbesartan si 12,5 mg hidroclorotiazida).

Ifirmacombi este un "medicament generic". Aceasta inseamna ca Ifirmacombi este similar cu "medicamentul de referinta" deja autorizat in Uniunea Europeana (UE), denumit CoAprovel. Pentru mai multe informatii despre medicamentele generice, a se consulta documentul de intrebari si raspunsuri disponibil aici.

Ifirmasta este un medicament care contine substanta activa irbesartan.

Este disponibil sub forma de comprimate albe, ovale (75, 150 si 300 mg).

Ifirmasta este un "medicament generic". Aceasta inseamna ca Ifirmasta este similar cu "medicamentul de referinta" deja autorizat in Uniunea Europeana (UE), numit Aprovel. Pentru mai multe informatii despre medicamentele generice, a se consulta documentul de intrebari si raspunsuri disponibil aici.

Armurariul sustine sanatatea ficatului si vezicii biliare, este uport pentru buna functionare a ficatului si pentru eliminarea substantelor toxice din organism.

Ingrediente: fructe de armurariu (Silybi marini fructus).

Efect: hepatoprotector si hepatoregenerator, antihepatotoxic, tonic-amar, coleretic-colagog (stimuleaza secretia si eliminarea bilei), decongestiv, antiinflamator, antioxidant.

Citeste prospectul medicamentului Vaccin piocianic (pseudomonas aeruginosa) polivalent si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: In profilaxia infectiilor piocianice in unitatile cu risc mare de infectie.

Prezentare:

Citeste prospectul medicamentului Vaccin stafilococic, pentru tratamentul acneei si al foliculitei stafilococice si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: In tratamentul acneei si al foliculitei provocate de Staphylococcus epidermidis.

Prezentare:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Vectibix 20 mg/ml concentrat pentru solutie perfuzabila si afla pentru ce este indicat si...
Citeste prospectul medicamentului XVoltaren, 100 mg supozitoare si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Xefo Rapid 8 mg comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum...
Citeste prospectul medicamentului Yttriga si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Yttriga este un...
Citeste prospectul medicamentului Zoladex LA Implant si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Zoladex...
Citeste prospectul medicamentului Zoledronic acid Actavis si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Zoledronic...