Miros urat

Lista articolelor despre miros urat pe AflaCum.ro

Articole despre miros urat

Citeste cele mai noi articole despre miros urat publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre miros urat, pe AflaCum.ro!

Casa ta poate mirosi urat, din motive evidente, precum gatitul, resturile alimentare sau hainele murdare. Pe langa aceste elemente clasice, exista pericole ascunse ca mucegaiul din locuri nevazute care, pe langa mirosul intepator, pot fi periculoase pentru sanatate! Iata lista celor mai comune surse ascunse de mirosuri urate si modalitatile prin care sa le depistezi si sa le indepartezi:

1. Mucegaiul ascuns. Daca simti un miros intepator in casa, cel mai probabil acesta este provocat de mucegaiul din pereti. Mucegaiul poate fi toxic, asa ca acorda-i atentie! Trebuie sa-l detectezi si sa scapi de el! Cele mai comune cauze ale aparitiei mucegaiului sunt legate de instalatiile sanitare defecte, scurgerile cu probleme sau ventilatia deficitara din bucatarie si/sau baie. Rezolvare:

- daca zona cu mucegai este restransa, o poti curata cu apa si sapun. De asemenea, poti folosi spuma anti-mucegai sau  otet special. Aplica substanta direct, apoi curata cu o carpa;

Respiratia urat mirositoare sau halitoza(halena) este o problema destul de raspandita in societatea secolului al XXI-lea. Ea poate fi cauzata de o igiena orala precara sau de alti factori(probleme parodontale, afectiuni gastro-intestinale, tartru, tutun, gura uscata-xerostomie) si afecteaza aproximativ 30% din populatia planetei.

De multe ori, oamenii nu isi dau seama ca respiratia lor nu e tocmai in regula. Pentru a fi sigur ca nu suferi de halena, exista cateva modalitati de a verifica. Iata care sunt acestea:

1. Degetul. O metoda foarte buna, daca reusesti sa plasezi degetul cat mai aproape de radacina limbii. Apoi, asteapta sa se usuce saliva si miroase-ti degetul. Evident, vei avea mainile curate. Metoda se aplica pe timp de zi.

Respiratia urat mirositoare sau halena(halitoza) este o problema destul de raspandita in societatea secolului al XXI-lea. Ea poate fi cauzata de o igiena orala precara sau de alti factori(probleme parodontale, afectiuni gastro-intestinale, tartru, tutun, gura uscata-xerostomie).

Pentru combaterea halenei, medicii specialisti au creat o multime de tratamente. Acestea ar trebui sa neutralizeze bacteriile orale, insa, de cele mai multe ori, eficienta lor nu este chiar cea dorita. In plus, astfel de tratamente sunt, in cele mai multe cazuri, costisitoare.  Asa ca, astazi, ne-am gandit sa iti oferim o alternativa 100% naturala!

Ai nevoie de:

Mirosurile urate apar in orice casa. Cu totii incercam sa scapam de ele prin metode care nu sunt tocmai sanatoase. Vorbim despre odorizante, lumari parfumate sau solutii de curatat care elimina substante toxice si nu sunt utile pe termen lung.

Poate iti vine greu sa crezi, dar in bucataria ta exista cateva solutii simple si eficiente pentru a indeparta mirosurile urate. Si asta fara sa apelezi la tot felul de substante care iti pot afecta sanatatea.

1. OTETUL. Indiferent unde s-a instalat mirosul urat, acesta poate fi indepartat, cu usurinta, de...otet. Da! Nu este o gluma! Ai curatat murdaria bine, dar mirosul persista? Nu-i bai! Este suficient sa pui otet intr-u castron si sa-l lasi sa actioneze peste noapte. A doua zi aerul din camera respectiva va fi mai proaspat ca niciodata!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.