Nastere copil

Lista articolelor despre nastere copil pe AflaCum.ro

Articole despre nastere copil

Citeste cele mai noi articole despre nastere copil publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre nastere copil, pe AflaCum.ro!

Despre nasterea unui copil se spune ca este un miracol divin, insa despre nasterea mai multor copii specialistii spun ca exista o serie de avantaje pentru mame.

In ciuda faptului ca natalitatea a scazut in unele tari, numarul de nasteri pe care o femeie le are pe parcursul vietii influenteaza starea lor de sanatate.

Conform unui studiu realizat de cercetatori pe 1300 femei aflate la varsta menopauzei, s-a constatat ca cele care au adus pe lume cel putin 3 copii sunt mai putin predispuse la afectiuni cardiace. La polul opus, femeile infertile pot contacta mai usor boli de inima.

In prezent exista o multime de modalitati prin care puteti sa anuntati nasterea unui copil, la un pret redus sau chiar in mod gratuit.

Iata niste idei care va pot ajuta in acest sens:

- Creati o pagina de Facebook pentru fani. Acesta poate fi unul dintre cei mai usori pasi de incercat. Astfel nu numai ca veti putea face publica nasterea copilului dumneavoastra, dar veti putea sa puneti poze cu momentele cele mai importante din viata bebelusului. Puteti sa va invitati prietenii sa devina fani, iar acestia pot posta comentarii si va pot felicita prin intermediul acestei pagini.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.