Cum sa anunti nasterea unui copil?

Cum sa anunti nasterea unui copil?

In prezent exista o multime de modalitati prin care puteti sa anuntati nasterea unui copil, la un pret redus sau chiar in mod gratuit.

Iata niste idei care va pot ajuta in acest sens:

- Creati o pagina de Facebook pentru fani. Acesta poate fi unul dintre cei mai usori pasi de incercat. Astfel nu numai ca veti putea face publica nasterea copilului dumneavoastra, dar veti putea sa puneti poze cu momentele cele mai importante din viata bebelusului. Puteti sa va invitati prietenii sa devina fani, iar acestia pot posta comentarii si va pot felicita prin intermediul acestei pagini.

- Trimiteti un email familiei si prietenilor, prin care sa-i informati cu privire la fericitul eveniment. Pentru a face lucrurile mai interesante, puteti utiliza orice fel de format sau font, cum ar fi cele din ziare.

- Rugati o prietena apropiata sa dea telefoane in locul dumneavoastra. Primele zile dupa nastere va sunt dedicate bebelusului si dumneavoastra, asadar puteti ruga o prietena apropiata sa anunte fericitul eveniment. Puteti sa faceti o lista de contacte a persoanelor pe care doriti sa le anuntati sau sa fixati data pentru o petrecere de prezentare a bebelusului si sa va rugati prietena sa comunice si acest lucru.

- Faceti un anunt in ziarul local, cu poza bebelusului, care sa cuprinda numele si data nasterii acestuia. Nu numai ca va puteti anunta cunoscutii in legatura cu nasterea, dar puteti sa-i aratati copilului atunci cand va creste ca a fost o vedeta inca de mic.

- Informati cativa membri apropiati si de incredere ai familiei, in legatura cu nasterea, urmand ca acestia sa anunte restul familiei. 

- Faceti felicitari in Microsoft Word sau Publisher, pe care le puteti trimite prin posta familiei si prietenilor. Includeti mesaje haioase si dati-va frau liber creativitatii.

Acestea sunt doar cateva idei prin care puteti anunta nasterea bebelusului dumneavoastra. Acest eveniment fericit este unul care trebuie anuntat cu bucurie si creativitate.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Lichidul amniotic este un lichid limpede, galben, aflata in sacul amniotic(locul unde se dezvolta fatul). In primele...
Ce stim despre sarcina? Apar reactii precum greata si durerile de spate, dar si poftele alimentare iesite...