Neoclarityn

Lista articolelor despre neoclarityn pe AflaCum.ro

Articole despre neoclarityn

Citeste cele mai noi articole despre neoclarityn publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre neoclarityn, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Neoclarityn 5 mg comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Neoclarityn este un medicament antialergic, care nu va produce somnolenta. Va ajuta sa controlati reactia alergica si simptomele acesteia.

Neoclarityn amelioreaza simptomele asociate rinitei alergice (inflamatia mucoasei foselor nazale provocata de alergie, de exemplu febra fanului sau alergia la praf). Aceste simptome includ stranutul, secretia abundenta sau senzatia de mancarime nazala, senzatia de mancarime la nivelul palatului, precum si senzatia de mancarime, inrosire sau lacrimarea ochilor.

Neoclarityn sirop este un medicament antialergic, care nu va produce somnolenta. Va ajuta sa controlati reactia alergica si simptomele acesteia.

1. INDICATII PROSPECT NEOCLARITYN SIROP

Neoclarityn sirop amelioreaza simptomele asociate rinitei alergice (inflamatia mucoasei foselor nazale provocata de alergie, de exemplu febra fanului sau alergia la praf). Aceste simptome includ stranutul, secretia abundenta sau senzatia de mancarime nazala, senzatia de mancarime la nivelul palatului, precum si senzatia de mancarime, inrosire sau lacrimarea ochilor.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.