Neoclarityn 0,5 mg/ml sirop

Neoclarityn sirop este un medicament antialergic, care nu va produce somnolenta. Va ajuta sa controlati reactia alergica si simptomele acesteia.

1. INDICATII PROSPECT NEOCLARITYN SIROP

Neoclarityn sirop amelioreaza simptomele asociate rinitei alergice (inflamatia mucoasei foselor nazale provocata de alergie, de exemplu febra fanului sau alergia la praf). Aceste simptome includ stranutul, secretia abundenta sau senzatia de mancarime nazala, senzatia de mancarime la nivelul palatului, precum si senzatia de mancarime, inrosire sau lacrimarea ochilor.

Neoclarityn sirop este utilizat si pentru ameliorarea simptomelor asociate urticariei (o afectiune a pielii provocata de alergie). Aceste simptome includ senzatia de mancarime si papule urticariene.

Ameliorarea acestor simptome dureaza o zi intreaga si va permite sa va reluati activitatile zilnice normale si somnul.

2. INAINTE SA LUATI NEOCLARITYN

Nu luati Neoclarityn

– daca sunteti alergic (hipersensibil) la desloratadina, loratadina sau la oricare dintre celelalte componente ale Neoclarityn, in special la colorantul E110.

Pagina 1/7

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Neoclarityn 5 mg comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se...
Citeste prospectul medicamentului Paracetamol plus si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii terapeutice:...
Citeste prospectul medicamentului Desloratadine Actavis si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Desloratadine Actavis...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare