Noul cod rutier

Lista articolelor despre noul cod rutier pe AflaCum.ro

Articole despre noul cod rutier

Citeste cele mai noi articole despre noul cod rutier publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre noul cod rutier, pe AflaCum.ro!

Noul Cod Rutier a intrat in vigoare. Neatentia, indisciplina si alcoolul sunt pedepsite drastic conform noilor modificari. Spre exemplu, amenzile au crescut de 10 ori, iar cei care nu le vor plati risca sa ramana fara carnet!

Modificari esentiale in noul Cod Rutier:

Consumul de alcool la volan

Daca esti sofer sau te pregatesti sa sustii examenul auto, trebuie sa stii ce reguli ai de respectat in trafic conform noilor modificari aparute in Codul Rutier.

Cele mai importante modificari operate in noul Cod Rutier si publicate in Monitorul Oficial sunt urmatoarele:

Transportarea copiilor in deplina siguranta. Prima regula si poate cea mai importanta se refera la folosirea centurilor de siguranta.  Astfel, incepand cu 28 septembrie 2014, va fi interzis transportul copiilor in varsta de pana la 3 ani in autovehicule care nu sunt echipate cu sistem de siguranta. De asemenea, soferii care transporta minori in masina trebuie sa se asigure ca pe timpul calatoriei copiii poarta permanent centuri de siguranta sau sunt transportati in scaune speciale prevazute cu sisteme de fixare care asigura confortul si siguranta micutilor pasageri.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.