Nume bebelus, nume

Lista articolelor despre nume bebelus si nume pe AflaCum.ro

Articole despre nume bebelus si nume

Citeste cele mai noi articole despre nume bebelus si nume publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre nume bebelus si nume, pe AflaCum.ro!

Vrei sa alegi numele copilului si nu prea iti dai seama ce i s-ar potrivi? E fireasca reactia ta. Numele copilului este foarte important. Il va purta toata viata cu mandrie sau usor rusinat. Depinde de alegerea ta.

Numele copilului tau trebuie sa fie, in primul rand, o bucurie pentru tine. Dar daca gusturile tale sunt usor iesite din comun, nu face greseala sa le aplici cand alegi numele copilului. Mai bine tine cont de aceste reguli.

1. Nume de familie vs prenume. E de evitat alegerea unui prenume care sa semene cu numele sau sa fie in rima. Ion Ion, spre exemplu. Nu e o combinatie dezastruoasa, dar nici nu suna prea bine. In plus, arata totala ta lipsa de inspiratie.

Este frustrant sa reintalnesti persoane ale caror nume nu le mai stii sau iti stau pe buze... Persoana din fata ta, care ti s-a adresat , se poate simti jenata sau ranita considerand ca nu este o persoana careia sa-i fi dat atentie in trecut de vreme ce nu-ti amintesti numele sau. 

Pentru a-ti aduce aminte numele cuiva ...exista cateva strategii:

Asocierea fetei. Atunci cand se intampla sa cunosti o persoana noua, studiaza-i fata discret. Cauta la aceasta anumite semnalmente neobisnuite; poate urechile, sprancenele, buzele, ochii... au anumite caracteristici care te-ar putea ajuta sa stabilesti o legatura intre fata si numele sau.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.