Numerologie, personalitate

Lista articolelor despre numerologie si personalitate pe AflaCum.ro

Articole despre numerologie si personalitate

Citeste cele mai noi articole despre numerologie si personalitate publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre numerologie si personalitate, pe AflaCum.ro!

Personalitatea, caracterul si temperamentul sunt foarte importante in relatiile interpersonale. Pentru a ajunge sa te cunosti, ai nevoie de experienta, multa atentie la propriile actiuni si la feedback-ul pe care il primesti din partea celor cate te inconjoara. Ajutator, poti apela la numerologie si la testele pe care aceasta le ofera.

Numerologia ofera multe informatii despre personalitatea umana. Spre exemplu, putem afla ce fel de oameni suntem doar analizand ultima cifra din anul de nastere. Mai exact , este vorba de asocierea numerelor cu elementele de baza: foc, pamant, aer, apa si lemn.

Daca ultima cifra a anului de nastere este:

Personalitatea, caracterul si temperamentul sunt foarte importante in relatiile interpersonale. Pentru a ajunge sa te cunosti, ai nevoie de experienta, multa atentie la propriile actiuni dar si la feedback-ul pe care il primesti din partea celor din jur. Ajutator, poti apela la numerologie.

Mai exact, afla ce fel de personalitate ai, raportandu-te la ziua in care te-ai nascut. Daca te-ai nascut intre 1 si 9, vei prezenta caracteristici de baza. Daca ziua in care te-ai nascut este de la 10 in sus, este destul de probabil ca anumite caracteristici ale cifrelor sa interfereze. Spre exemplu, daca esti nascut pe 12, vor avea efecte asupra personalitatii tale, atat numarul 1, cat si 2. Sa vedem, asadar, ce fel de personalitate ai in functie de ziua in care te-ai nascut:

1. Esti o persoana puternica. Ai o fire creativa si independenta. De cele mai multe ori iti creezi singur drumul in viata, fiind un lider innascut.

Diferitele desene pe care le mazgalim inconstient in timp ce vorbim cu cineva la telefon sau in timpul unei intalniri pot dezvalui multe despre personalitatile noastre si despre motivele din spatele actiunilor noastre. Cand mazgalim, stiloul/pixul/creionul este ghidat de subconstientul nostru, care preia controlul asupra comportamentului nostru.

Ce spun mazgalelile despre personalitatea ta:

1. Figuri umane. Daca mazagalesti omuleti, probabil ca te simti nesigur si neajutorat sau incerci sa scapi de unele dintre responsabilitati. Desenarea unor figuri simple indica faptul ca esti instabil emotional si simti nevoia sa te izolezi de ceilalti oameni.

Nasul contribuie la aspectul unui om. Poate el , insa, avea vreo legatura cu personalitatea? Nu exista studii concrete care sa ateste asa ceva, insa conform stereotipurilor sociologice putem crea o conexiune intre nas si personalitatea umana. Ne distram, in fond. Asa ca nu lua prea in serios articolul de mai jos. Totusi, sa nu te mirea prea tare daca te vei regasi intr-una dintre situatii :)

Ce fel de personalitate ai? Forma nasului iti poate da raspunsul:

1. Nas roman. Persoanele cu acest tip de nas alungit, cu varful indreptat in jos, sunt curajoase si au capacitatea de a lua decizii importante, gandind mai mereu foarte clar. De asemenea, sunt oameni extrem de ambitiosi care adora provocarile. Este absolut firesc ca un astfel de om sa prospere cand ajunge la varsta mijlocie.

Nu constientizam, intotdeauna, ca lucrurile marunte ne pot dezvalui adevarata esenta. Poate parea ciudat, dar micile actiuni de zi cu pot spune multe despre personalitatea unui om. Exista studii amanuntite in aceasta zona a psihologiei! Sigur ca fiecare om poseda particularitatile sale, asa ca nu e obligatoriu sa te incadrezi, cu exactitate, intr-un anumit tipar. Totusi, s-ar putea sa te regasesti intr-una dintre situatiile de mai jos!

Ce pot dezvalui lucrurile marunte despre tine:

1. Arta. Atitudinea fata de arta in toate manifestarile sale poate dezvalui multe despre natura unei persoane. Oamenii carora le place poezia, merg la opera sau sunt implicati in fenomene artistice sunt mai sociabili si deschisi la tot ce este nou. In schimb, cei care ignora arta sunt mai distanti, mai putin capabili sa relationeze si mai inchistati in propriile lor lumi!

Numerologia este(inca) o pseudostiinta, considerata, uneori, parte a astrologiei, care pretinde prezicerea destinelor pe baza unor numere asociate unei persoane (cum ar fi data si ora nasterii, suma cifrelor asociate literelor numelui etc). Asadar, daca crezi in puterea numerelor, te ajutam sa afli care sunt cele ce-ti poarta noroc!

Numerologie. Cum sa iti gasesti numerele norocoase:

1. Semnificatia numarului drumului vietii. Acesta este considerat cel mai important dintre numerele de baza. Ofera conturul potential al vietii, drumul pe care il vei parcurge prin viata si temele care o vor modela. Acest numar dezvaluie lectiile pe care le vei invata, provocarile cu care te vei confrunta si oportunitatile pe care le vei primi in linii mari. Este alegerea sa te abati de la invatamintele acestui numar, dar in numerologie se crede ca a urma calea oferita numarul drumului vietii duce la implinire. Orice trasatura pozitiva asociata cu acest numar se va manifesta ca abilitati si capacitati unice care te vor ajuta in toate aspectele vietii. Trasaturile negative asociate fiecarui numar vor dezvalui defectele. Altfel spus, acest numar subliniaza zonele din viata ta (interioara si exterioara) care au nevoie de atentie. Doar asa vei atinge echilibrul.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cele mai multe alunite se dezvolta pana la varsta de 30 ani. In general, nu sunt periculoase,...
Multe dintre obiceiurile zilnice dezvaluie suficiente lucruri despre personalitatea unei femei. Chiar si un banal pieptene! Priveste...
Majoritatea actiunilor noastre scot la iveala elemente despre personalitate si despre caracter. La fel se intampla si...
Testele de personalitate sunt foarte multe, diverse, amuzante si pentru unii cel putin controversate. Daca esti fanul...
Testele de personalitate sunt foarte multe, diverse, amuzante si pentru unii cel putin controversate. Daca esti fanul...
Modul in care percem o imagine, la prima vedere, poate spune foarte multe despre gandirea noastra. Iar...