Nurofen

Lista articolelor despre nurofen pe AflaCum.ro

Articole despre nurofen

Citeste cele mai noi articole despre nurofen publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre nurofen, pe AflaCum.ro!

Amigdalita acuta, numita si angina acuta circula in aceasta toamna. Aceasta afectiune este o inflamatie acuta a gatului, localizata mai ales in zona amigdalelor.

Cum se manifesta?

Atunci cand suferi de amigdalita acuta, amigdalele se maresc si devin rosii (angina eritematoasa), iar in unele cazuri apar niste puncte albe, cu puroi (amigdalita pultacee). Amigdalita acuta este provocata de virusuri sau bacterii. Cele mai frecvente bacterii care contribuie la inflamarea amigdalelor sunt streptococul si stafilococul.

Citeste prospectul medicamentului Nurofen gel si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

INDICATII: tratamentul durerilor musculare, de spate, dureri asociate cu afectiuni musculo-scheletice: artrite incipiente, luxatii, intinderi, fibrozite, traumatisme sportive usoare si nevralgii.

Contine 100 grame gel contine ibubrofen 5 grame. Tub de 30 gr gel.

Citeste prospectul medicamentului Nurofen raceala si gripa si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Nurofen raceala si gripa decongestioneaza caile respiratorii si sinusurile, diminueaza secretia nazala, scade febra, amelioreaza durerile, cefaleea si disconfortul faringian, fara a determina somnolenta.

RAPID SI EFICIENT IN AMELIORAREA SIMPTOMELOR RACELII.

Citeste prospectul medicamentului Nurofen rapid si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: NUROFEN este un medicament cu actiune rapida si eficienta impotriva durerilor de cap, migrenelor, durerilor dentare, durerilor menstruale, nevralgiilor, durerilor reumatice, durerilor de spate, durerilor musculare, primelor simptome de raceala si gripa, starilor febrile.

RAPID SI EFICIENT IN AMELIORAREA SIMPTOMELOR RACELII

Citeste prospectul medicamentului Nurofen, sirop copii si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Calmeaza rapid durerea si reduce febra la sugari si copii mici cu varste cuprinse intre 3 luni si 12 ani. Amelioreaza febra post-vaccinare.

Mod de Prezentare

Nurofen plus este indicat pentru calmarea durerilor de cap, menstruale, dentare ale spatelui, reumatice, musculare, in migrena si nevralgii, reducerea febrei di simptomelor din raveala si gripa.

Compozitie: Ibuprofen 200 mg, fosfat de codeine hemihidrat 12,8 mg si excipienti pentru un comprimat filmat.

Va rugam cititi cu atentie si in intregime acest prospect inainte sa utilizati medicamentul. Pastrati acest prospect. Este posibil sa doriti sa il recitati.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa