Nurofen plus

Nurofen plus este indicat pentru calmarea durerilor de cap, menstruale, dentare ale spatelui, reumatice, musculare, in migrena si nevralgii, reducerea febrei di simptomelor din raveala si gripa.

Compozitie: Ibuprofen 200 mg, fosfat de codeine hemihidrat 12,8 mg si excipienti pentru un comprimat filmat.

Va rugam cititi cu atentie si in intregime acest prospect inainte sa utilizati medicamentul. Pastrati acest prospect. Este posibil sa doriti sa il recitati.

Ce este Nurofen Plus?

Un comprimat fimat contine ca substante active ibuprofen 200 mg si fosfat de codeine hemidrat 12,8 mg. De asemnenea, contine: nucleu- stratul cu ibuprofen: celuloza microcristalina, amidon glicolat ed sodium, hidroxipropilmetilceluloza; stratul cu fosfat de codeine hemidrat : celuloza microcristalina, amidon pregelatinizat, polividona si film – Opaspray alb M-1-7111B solid*), hidroxipropilmetilceluloza, talc.

Cum actioneaza Nurofen Plus?

Nurofen plus contine ibuprofen care apartine unui grup de medicamente cunoscut sub numele de antiinflamatoare nesteroidiene(AINS). AINS actioneaza prin schimbarea raspunsului oraganismului la durere, inflamatie si febra. Codeine este un analgesic puternic care scade transmiterea mesajului dureros in organism.

Pagina 1/4

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Nurofen este un medicament care ia durerea cu mana pentru ca o inlatura eficient. Prospect: Acest medicament...
Citeste prospectul medicamentului Nurofen, sirop copii si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului Nurofen raceala si gripa si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare