Nurofen, tablete

Nurofen este un medicament care ia durerea cu mana pentru ca o inlatura eficient.

Prospect: Acest medicament este la fel de bine tolerat ca si paracetamolul si mai bine tolerat de stomac decat acidul acetilsalicilic. Totusi nu il folositi daca aveti sau ati avut ulcer, inrautatire a astmului datorata acidului acetilsalicilic ori altor medicamentesimilare, sau daca sunteti allergic la vreunul din componntii produsului. NUROFEN este recomandat copiilor sub 12 ani numai pe baza de prescriptie medicala.

RAPID SI EFICIENT IN TRATAMENTUL DURERII

Ce se afla in aceasta cutie?

Contine una, doua, patru folii a 12 tablete de NUROFEN care contin ibuprofen. Substanta activa a acestui medicament a fost initial descoperita de catre cercetatorii companiei Boots, Anglia si este prescrisa de catre medici de mai multi ani.

Datorita actiunii sale eficace si sigure, aceasta substanta a inceput sa fie comercializata fara prescriptie medicala din anul 1983 in Anglia.

Fiecare tableta contine ibuprofen BP 200 mg.

De asemenea contine:amidon, acid stearic, zahar, sulfat de calciu, carboximetilceluloza de sodium, acacia, opalux alb, opaglos, opacode negru, ceara carnauba.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Nurofen plus este indicat pentru calmarea durerilor de cap, menstruale, dentare ale spatelui, reumatice, musculare, in migrena...
Citeste prospectul medicamentului Nurofen, sirop copii si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului Nurofen raceala si gripa si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare