Obligatiuni, titluri de stat

Lista articolelor despre obligatiuni si titluri de stat pe AflaCum.ro

Articole despre obligatiuni si titluri de stat

Citeste cele mai noi articole despre obligatiuni si titluri de stat publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre obligatiuni si titluri de stat, pe AflaCum.ro!

Orice roman va putea sa achizitioneze titluri de stat direct prin Trezoreria Statului, fara comisioane. In acest sens, ministerul de Finante lanseaza programul Tezaur.

Titlurile de stat pentru populatie vor fi emise prin intermediul unitatilor operative ale Trezoreriei statului, a anuntat ministerul Finantelor prin intermediul unui comunicat. Foarte important este si faptul ca veniturile obtinute din detinerea titlurilor emise de statul roman, prin Ministerul de Finante, vor fi neimpozabile, conform actualelor prevederi din Codul Fiscal. Termenii si conditiile financiare aferente fiecarei emisiuni vor fi specificate in cadrul prospectelor de emisiune care vor fi aprobate prin ordin al ministrului Finantelor Publice, se mai noteaza in respectivul comunicat.

Ideea lansarii unui astfel de program a aparut inca de la finele lunii august, cand reprezentantii Ministerului Finantelor anuntau ca se va lansa in septembrie o noua emisiune de titluri de stat pentru populatie in cadrul programului FIDELIS, iar din octombrie vor veni cu un nou instrument, mai exact certificate trezorerie. Cat despre dobanzi, nu exista nicio informatie. Stim doar ca vor fi anuntate cand vor fi publicate proiectele.

Banii au devenit, ne place sau nu, un mijloc fara de care omul modern nu se poate descurca. Fie ca suntem angajati sau angajatori, muncim cu totii sa castigam bani. Scopul? Cresterea nivelului de trai si imbunatarirea permanenta a vietii.

Daca simti ca nu te descurci cu veniturile actuale, nu sta cu mainile in san! Trebuie sa iei cateva decizii, care, cu siguranta, te pot ajuta. Iata o sugestie.

Investeste banii

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.