Oglinda

Lista articolelor despre oglinda pe AflaCum.ro

Articole despre oglinda

Citeste cele mai noi articole despre oglinda publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre oglinda, pe AflaCum.ro!

Oglinda este un accesoriu foarte important in peisajul nuntii, acest obiect indispensabil fiind folosit in egala masura de mireasa, cat si de catre mire.

Pentru ca folosirea oglinzii este legata de anumite obiceiuri, mirii traditionalisti trebuie sa stie in ce situatii se foloseste oglinda la nunta.

Gatitul miresei. Desi de aspectul miresei se ocupa in special nasa, cea care ofera oglinda miresei este domnisoara de onoare. Acest lucru se intampla dupa ce mireasa isi pune bijuteriile si doreste sa isi vada look-ul final. Atunci cand mireasa se priveste in oglinda, ea nu trebuie sa fie deranjata de nimeni. De asemenea, intre mireasa si oglinda este important sa nu stea nimeni, nici macar domnisoara de onoare. In caz contrar, casnicia va fi una cu final nefericit.

Ai descoperit ca oglinda ta nu mai reda imaginea perfect pentru ca are zgarieturi fine care se observa mai ales atunci cand se reflecta lumina pe ea?

Nu e nevoie sa schimbi oglinda pentru atata lucru pentru ca exista remedii care te ajuta sa faci ca oglinda ta sa fie ca la inceput:

- Pasta de dinti poate fi folosita cu succes pentru a scapa de zgarieturile fine de pe oglinda; se foloseste pasta si nu gel, aplicata direct pe zgarietura; cu degetul se „maseaza” zona dupa care se sterge cu o carpa de bumbac.

Orice barbat a trecut de cel putin cateva ori in viata prin chinul aranjarii unui nod la cravata si a fost nevoit sa roage un apropiat sa il ajute.

Daca veti respecta instructiunile simple de mai jos, nu veti mai avea niciodata probleme inainte de plecarea la o petrecere. Aveti nevoie doar de o oglinda si putina rabdare.

Iata ce trebuie sa faceti:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.