Pahare miri nasi

Lista articolelor despre pahare miri nasi pe AflaCum.ro

Articole despre pahare miri nasi

Citeste cele mai noi articole despre pahare miri nasi publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre pahare miri nasi, pe AflaCum.ro!

Fiecare cuplu spera ca ziua nuntii sa fie un eveniment unic, care se petrece o singura data in viata, iar casnicia dureaza pana la adanci batraneti. Pune la punct fiecare detaliu si afla de ce accesorii must have are nevoie un cuplu pentru nunta perfecta. Marele eveniment este o amintire pe viata, asa ca ai grija de fiecare detaliu in parte alegand accesoriile si decorul adecvat pentru ziua cea mare. De la paharele de sampanie la cutia de bani in care invitatii vor pune darurile de nunta, nu trebuie sa ignori niciun amanunt.

Nunta propriu-zisa este formata din doua parti esentiale si anume: cununia religioasa si petrecerea de la restaurant. Pentru slujba de la biserica ai nevoie de:

- Pernute verighete. Pernutele sunt acele accesorii nunta folosite la ceremonia religioasa. Dupa uniunea matrimoniala, mirii vor pastra intr-un loc sigur din caminul lor pernuta de verighete.

O data cu pregatirile pentru cel mai important eveniment din viata unui cuplu si anume uniunea matrimoniala, viitorii insuratei pot alege accesorii festive, cum ar fi pahare nunta pentru miri si invitati.

Daca paharele cu decor in alb si negru sunt cea mai buna optiune pentru miri, invitatii lor de seama (nasii, parintii mirilor, domnisoarele si cavalerii de onoare) vor fi cu siguranta dornici sa ciocneasca sampanie alaturi de protagonistii principali ai nuntii din pahare cu picior elegante, frumos decorate.

In mod obisnuit, paharele de nunta se asorteaza cu tinutele mirilor si ale invitatilor de seama care au onoarea sa bea sampanie din pahare decorate manual. De asemenea, decorul paharelor poate urmari tema nuntii.  Astfel, se pot decora paharele cu iuta si floarea soarelui, daca tematica nuntii este una rustica sau cu stele de mare, melci si nisip, in cazul unei nunti cu tema marina.

Pentru o nunta cu fast, trebuie sa folosesti cu siguranta accesorii petrecere nunta care vor anima evenimentul. Chiar daca vei apela la serviciile unui organizator de evenimente, te sfatuim sa iei in considerare cateva sugestii de accesorii petrecere care sunt de nepretuit pentru orice nunta.

In primul rand, ai grija la accesoriile pentru tort. Setul de taiat tortul format din cutit si paleta, frumos decorate, dau o nota festiva evenimentului vostru.

Set pahare miri si nasi. In timp ce paharele pentru miri pot fi in combinatie de alb/negru sau ivory/negru, paharele nasilor trebuie sa fie alese in functie de tinutele acestora. Pahare de nunta pentru miri si nasi gasiti pe SelfEvents.ro

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.