Papagal

Lista articolelor despre papagal pe AflaCum.ro

Articole despre papagal

Citeste cele mai noi articole despre papagal publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre papagal, pe AflaCum.ro!

Papagalii, sunt creaturi vii, dar multi oameni recunoasc cu greu faptul ca au nevoie, de asemenea, de ingrijire adecvata si ca se imbolnavesc la fel ca orice alta fiinta vie.

Papagalii, precum si alte pasari, sunt creaturi foarte fragile. O boala simpla le poate agrava rapid si poate progresa cu usurinta intr-o conditie fatala, ireversibila. Prin urmare, atunci cand observi ca papagalul da semne ca este bolnav, cel mai bun curs de actiune este sa-l duci repede la medicul veterinar.

Cu toate acestea, exista momente cand un medic veterinar nu este disponibil sau accesibil. In cazuri ca acestea, trebuie sa fi in stare sa ai grija de papagalul bolnav, pana cand poti sa il duci la veterinar. Iata cateva idei cu privire la modul prin care poti trata papagalul bolnav.

Papagalii sunt vorbareti naturali. Afla cum ii inveti sa vorbeasca!

Ei aleg cu usurinta cuvinte, spre deliciul multor proprietari de animale de companie. Desi majoritatea papagalilor au capacitatea de a produce sunete, cum ar fi vorbirea umana, exista anumite specii, care sunt absolut geniale in imitarea vorbirii umane si raspund atunci cand vorbesti cu ei. Acestia sunt papagali Amazon cu cap galben, cu ceafa galbena si fruntea albastra. De asemenea, cu cat este mai tanar papagalul, cu atat este mai usor sa il inveti sa vorbeasca.

Papagalii invata sa vorbeasca in numeroase moduri. Expertii spun ca papagalii, care sunt tinuti singuri cu proprietari care vorbesc foarte mult si cei tinuti cu alti papagali care vorbesc sunt mai predispusi la invatare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.