Papioane

Lista articolelor despre papioane pe AflaCum.ro

Articole despre papioane

Citeste cele mai noi articole despre papioane publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre papioane, pe AflaCum.ro!

Fie ca vei imbraca costumul de ginerica sau esti un simplu invitat din cadrul nuntii, atunci cand alegi papionul potrivit dupa forma fetei, trebuie sa iei in calcul cateva aspecte. Exista papioane clasice, inguste si papioane moderne, cunoscute sub numele de lance sau diamant. Totusi, modelul potrivit trebuie ales si dupa fizionomie, nu doar dupa culoare.

Afla care sunt cele trei tipuri de papioane cunoscute si cum alegi accesoriul perfect pentru forma fetei tale:

Papionul clasic. Acest accesoriu elegant, denumit si butterfly este ideal pentru mirii corpolenti si cu gatul scurt, care au trasaturi faciale proeminente.

Spre deosebire de cravata, papionul este acel accesoriu elegant care se potriveste intotdeauna la un costum de mire sau de nunta. Pentru a folosi accesoriile de mire adecvate, ai nevoie de cateva informatii de baza si de simt estetic.

Iata cum sa asortezi papionul de ocazie la costumul de mire:

1. Dupa stilul nuntii. Alege un papion de ocazie care se incadreaza in tematica nuntii si se potriveste la costum. Spre exemplu, pentru o nunta clasica, majoritatea mirilor tind sa aleaga papion negru. Alegand acest accesoriu, nu vei da gres niciodata.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.