Pisica carne cruda, caine carne cruda

Lista articolelor despre pisica carne cruda si caine carne cruda pe AflaCum.ro

Articole despre pisica carne cruda si caine carne cruda

Citeste cele mai noi articole despre pisica carne cruda si caine carne cruda publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre pisica carne cruda si caine carne cruda, pe AflaCum.ro!

Probabil, obisnuiesti sa iti rasfeti animalul de companie cu produse delicioase ce contin carne cruda sau chiar cu carne cruda! Nu mai face asta! Un studiu recent demonstreaza ca pisica si cainele se pot imbolnavi din cauza consumului de carne cruda. Mai mult, pericolele unei astfel de obisnuinte alimentare se transfera si catre stapani.

Studiu alarmant. Oamenii de stiinta din Olanda au analizat 35 alimente pe baza de carne cruda. 86% dintre acestea contin susbtante periculoase atat pentru animale cat si pentru om.

E. coli, cel mai mare pericol. Cele 35 preparate testate contineau carne cruda, oase si subproduse de origine animala din carne de vita, rata, pui, miel si cal, pe langa alte ingrediente. Bacteria E. coli a fost regasita in 40% dintre preparatele alimentare destinate animaelor de companie. Si mai rau, E. coli 0157, o tulpina deosebit de periculoasa, a fost regasita in 23% dintre mostre.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.