Podele lemn

Lista articolelor despre podele lemn pe AflaCum.ro

Articole despre podele lemn

Citeste cele mai noi articole despre podele lemn publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre podele lemn, pe AflaCum.ro!

Daca va renovati baia si doriti o alternativa la gresia traditionala, iata cateva alternative:

1. Podelele de lemn pot parea o alternativa riscanta, datorita infiltratiilor de apa, care le pot deteriora in timp, insa acest impediment poate fi evitat, aplicand chit special pentru lemn intre podele si a cel putin 3 straturi de poliuretan pe baza de ulei, plus un strat de lac, pentru un plus de stralucire si rezistenta.

2. Covorasele de baie sunt create special pentru a putea fi spalate usor, avand o baza antibacteriana, ce previne dezvoltarea mucegaiului si a bacteriilor. Mai mult, puteti opta pentru o gama variata de culori, texturi si modele, pentru a va decora baia dupa bunul plac.

Curatarea suprafetelor podelelor dificile necesita aplicarea unor diferite metode, in functie de tipul de podea.

Nu este indicat sa curatati parchetul prin aceeasi metoda ca si gresia de portelan, insa majoritatea gospodinelor fac acest lucru, pentru a economisi timp si bani. Pentru a pastra suprafetele podelelor in buna stare, trebuie, insa, sa folositi o metoda diferita, pentru fiecare tip in parte.

A. Curatarea podelelor ceramice

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.