Pogaci, jumari

Lista articolelor despre pogaci si jumari pe AflaCum.ro

Articole despre pogaci si jumari

Citeste cele mai noi articole despre pogaci si jumari publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre pogaci si jumari, pe AflaCum.ro!

Pentru aceasta reteta se prepara un aluat dospit cu drojdie.

Ingrediente:

- 500 grame faina,
- ¼ litru lapte,
- 15 grame drojdie,
- o lingura de zahar,
- 2 oua,
- 60 grame unt sau untura,
- 250 grame jumari,
- o lingurita rasa sare,
- piper si putin chimen.

Jumarile de porc sunt delicii cunlinare mai ales in preajma sarbatorilor de iarna. Se consuma calde, reci, simple sau in diverse mancaruri. Azi iti prezentam o reteta minunata de pasta de jumari. Se face repede si e foarte satioasa. Te sfatuim chiar sa mananci cate putin in fiecare zi, pentru ca altfel pica destul de greu la stomac.

Pasta de jumari. Ingrediente:

- 250 grame de jumari(te sfatuim sa folosesti jumari de casa);

Pentru jumari se alege intotdeauna carne mai impanata care se sareaza si se pune la prajit dupa ce a fost taiata in bucatele.

Ingrediente:

- 1 kg de carne de porc grasa,
- sare
- usturoi pentru mujdei (optional).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.