Porc

Lista articolelor despre porc pe AflaCum.ro

Articole despre porc

Citeste cele mai noi articole despre porc publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre porc, pe AflaCum.ro!

Bujenita este o pastrama obtinuta, de obicei, din carne de vanat. Preparatul, insa, se poate face si din carnea porcului domestic. Asta in cazul in care nu ai la indemana ceva muschi sau ceafa de porc mistret...

Ingrediente:

- 2 kg ceafa de porc(daca e de mistret, cu atat mai bine);

Carnea de porc ramane pe primul loc in preferintele romanilor. De aceea, ne-am gandit sa iti prezentam, azi, o reteta mai putin populara, care are la baza acest tip de carne. Este vorba despre muschiuletul de porc in sos de soia.

Ingrediente pentru 3 portii:

- 500 grame de muschiulet de porc;

Porcul de Craciun e pregatit pentru Ignat? Esti curios sa stii ce greutate are , dar nu ai la indemana un cantar potrivit? Exista o alta posibilitate de a afla greutatea corpului unui animal(in cazul de fata, un porc)!

Cum sa calculezi greutatea corporala a unui porc fara cantar. Ai nevoie de:

- o ruleta;

Orice gospodina stie sa prepare cotlete de porc. Nu stim, insa, cate se pricep sa le prepare in combinatie cu...pere. Nu, nu glumim! Aceasta reteta exista si daca te hotarasti sa o pregatesti iti garantam un gust minunat si special. Pe scurt, ai in fata o delicatesa!

Ingrediente:

- 1,5 kg de cotlete de porc fara os, feliate la 1,5 cm grosime;

Preparatele din porc se afla printre preferatele romanilor, mai ales in sezonul rece. Fie ca servesti o friptura proaspata la gratar, un muschi afumat sau o ciorba de picioruse nu vei fi dezamagit niciodata. Gustul inconfundabil al carnii de porc te va cuceri iremediabil.

Astazi, iti prezentam o reteta pe care gospodinele cu experienta, cu siguranta, au incercat-o: slanina la saramura.

Ingrediente:

Vrei o friptura de porc care sa te faca sa te lingi pe degete? Foloseste marinada! Noi iti spunem care sunt pasii corecti pentru marinarea carnii de porc.

Ingredientele acide folosite la marinarea muschiului de porc ajuta carnea sa se fragezeasca si ajuta aromele sa penetreze carnea. Carnea de porc poate fi inmuiata in sos de la 2 ore pana la 12 ore.

Toate marinatele bune au mai multe componente de baza, care in combinatie produc gustul excelent si de calitate.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Friptura de vanat nu este la fel de frageda ca cea de porc domestic, de aceea uneori...
Pentru jumari se alege intotdeauna carne mai impanata care se sareaza si se pune la prajit dupa...
Asemanatoare cu fasolea boabe, lintea se pregateste asemanator cu aceasta. Din linte se poate obtine o supa...
Carnea de purcel cu varza acra se prepara intr-un timp mai indelungat decat reteta de varza dulce...