Porc

Lista articolelor despre porc pe AflaCum.ro

Articole despre porc

Citeste cele mai noi articole despre porc publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre porc, pe AflaCum.ro!

Porcul de Craciun e pregatit pentru Ignat? Esti curios sa stii ce greutate are , dar nu ai la indemana un cantar potrivit? Exista o alta posibilitate de a afla greutatea corpului unui animal(in cazul de fata, un porc)!

Cum sa calculezi greutatea corporala a unui porc fara cantar. Ai nevoie de:

- o ruleta;

Orice gospodina stie sa prepare cotlete de porc. Nu stim, insa, cate se pricep sa le prepare in combinatie cu...pere. Nu, nu glumim! Aceasta reteta exista si daca te hotarasti sa o pregatesti iti garantam un gust minunat si special. Pe scurt, ai in fata o delicatesa!

Ingrediente:

- 1,5 kg de cotlete de porc fara os, feliate la 1,5 cm grosime;

Preparatele din porc se afla printre preferatele romanilor, mai ales in sezonul rece. Fie ca servesti o friptura proaspata la gratar, un muschi afumat sau o ciorba de picioruse nu vei fi dezamagit niciodata. Gustul inconfundabil al carnii de porc te va cuceri iremediabil.

Astazi, iti prezentam o reteta pe care gospodinele cu experienta, cu siguranta, au incercat-o: slanina la saramura.

Ingrediente:

Vrei o friptura de porc care sa te faca sa te lingi pe degete? Foloseste marinada! Noi iti spunem care sunt pasii corecti pentru marinarea carnii de porc.

Ingredientele acide folosite la marinarea muschiului de porc ajuta carnea sa se fragezeasca si ajuta aromele sa penetreze carnea. Carnea de porc poate fi inmuiata in sos de la 2 ore pana la 12 ore.

Toate marinatele bune au mai multe componente de baza, care in combinatie produc gustul excelent si de calitate.

Cotletul de porc este o optiune delicioasa, rapida pentru mesele din cursul saptamanii sau pentru ocazii speciale deopotriva. Carnea de porc este o carne versatila, care are un gust minunat, cu o varietate de combinatii de arome si metode de gatit.

Mai jos va prezentam patru modalitati in care puteti gati cotletul de porc!

Timp de pregatire: 5 minute

Friptura de vanat nu este la fel de frageda ca cea de porc domestic, de aceea uneori este nevoie de marinare, mai ales daca porcul mistret este batran.

Ingrediente pentru marinata:

- vin alb si otet,

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Asemanatoare cu fasolea boabe, lintea se pregateste asemanator cu aceasta. Din linte se poate obtine o supa...
Carnea de purcel cu varza acra se prepara intr-un timp mai indelungat decat reteta de varza dulce...