Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Pentru jumari se alege intotdeauna carne mai impanata care se sareaza si se pune la prajit dupa ce a fost taiata in bucatele.
Pentru jumari se alege intotdeauna carne mai impanata care se sareaza si se pune la prajit dupa ce a fost taiata in bucatele.
Ingrediente:
- 1 kg de carne de porc grasa,
- sare
- usturoi pentru mujdei (optional).
Mod de preparare:
Pentru jumarile de porc se folosesc capetele taiate de la costite, cat si bucatele de carne grasa.
Bucatile de carne impanate se prajesc intr-o tigaie sau ceaun. In timp ce sunt pe aragaz, la foc mic spre mediu, se adauga sarea.
Cand jumarile sunt bine rumenita, aproape uscate, se servestc fierbinti cu mamaliga si mujdei de usturoi sau cu mamaliguta si branza.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.