Pomi

Lista articolelor despre pomi pe AflaCum.ro

Articole despre pomi

Citeste cele mai noi articole despre pomi publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre pomi, pe AflaCum.ro!

Poate nu stiai dar poti planta pomi si pe timpul toamnei! Tocmai de aceea o sa gasesti in hipermarketuri si piete diverse soiuri de puieti care prind in aceasta perioada a anului. Astazi, iti spunem tot ce trebuie sa stii despre plantarea pomilor toamna.

Cand se planteaza:

- ideal ar fi sa plantezi pomi fructiferi(intre 15 octombrie si 20 noiembrie). Prinderea este sigura in sol, existand nivelul de umiditate necesar. In perioada de iarna, ranile de pe radacini au timp sa se cicatrizeze, emitand noi perisori absorbanti, care permit reluarea vegetatiei primavara timpuriu.

Pomii fructiferi sunt destul de sensibili la mediul extern, mai ales in primii ani de viata. O multime de boli le dau tarcoale, asa ca tratamentul este esential. Daca nu vrei sa folosesti diverse chimicale pentru a stropi copacii, iti prezentam astazi o metoda naturala si foarte simpla.

Ai nevoie de:

- un litru de lapte de vaca proaspat;

Portocalii sunt crescuti in toata lumea pentru fructele delicioase si hranitoare si se preteaza spatiilor inchise, cum ar fi interiorul unei case, a unui apartament sau a unei sere.

Pentru a obtine portocale de calitate este indicat sa cresteti pomii din stadiul de samanta sau de puiet.

Iata cum se planteaza si se ingrijesc portocalii:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.