Probiotic, acid lactic

Lista articolelor despre probiotic si acid lactic pe AflaCum.ro

Articole despre probiotic si acid lactic

Citeste cele mai noi articole despre probiotic si acid lactic publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre probiotic si acid lactic, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Linex, capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

LINEX este un probiotic modern care contine bacterii producatoare de acid lactic, existente in mod normal in tubul digestiv, cu rol semnificativ in reducerea simptomelor diareei si meteorismului abdominal.

Fiecare capsula contine:

Varza acra este un aliment recomandat pentru sanatate si apreciat de romani mai ales in timpul Craciunului.

Folosita la sarmale, varza calita sau consumata ca atare alaturi de alte muraturi, varza acra contine bacterii bune, de aceea acest aliment este considerat un probiotic natural.

Acidul lactic furnizat de bacteriile din varza murata prezinte o multime de beneficii pentru sanatate, ele ajutand organismul sa absoarba mai usor substantele nutritive.

Citeste prospectul medicamentului Protectis, tablete masticabile si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Lactobacillus reuteri Protectis ajuta la mentinerea unui echilibru sanatos al florei intestinale, impiedicand astfel multiplicarea micro-organismelor patogene.

Echilibrul florei intestinale detine un rol important in redobandirea sanatatii in mod natural, ajutand organismul sa lupte impotriva bacteriilor patogene. Are eficacitate demonstrata in numeroase studii clinice, fiind considerat un probiotic superior in clasa sa.

Constipatia este un posibil efect secundar al oricarei diete cu putine calorii, mai ales in prima etapa.

Iata cativa pasi, prin care puteti preveni constipatiei, in timpul dietei Atkins:

Hidratati-va. Daca beti un litru si jumatate de apa pe zi veti avea un scaun normal.

Diareea este o boala comuna a cainilor. Atunci cand acestia mananca ceva ce nu ar trebui, pot avea scaunul moale, semn ca organismul vrea sa elimine substanta respectiva.

Daca va ingrijorati cu privire la sanatatea cainelui, puteti sa-l duceti de urgenta la veterinar, insa acest lucru nu este intotdeauna necesar. Majoritatea veterinarilor se bucura cand stapanii isi duc cainii la control, atunci cand ceva este in neregula, insa sunt dispusi sa le ofere sfaturi despre cum pot sa-i trateze acasa.

Puteti opri diareea cainilor, fara ajutor specializat, in cazul in care acestia nu prezinta urmatoarele simptome: