Produse contrafacute

Lista articolelor despre produse contrafacute pe AflaCum.ro

Articole despre produse contrafacute

Citeste cele mai noi articole despre produse contrafacute publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre produse contrafacute, pe AflaCum.ro!

Oricat de mult ar evolua societatea, produsele contrafacute nu dispar! Din contra, productia lor se intensifica, generand pierderi pentru guverne. In UE, vanzarile de haine, incaltamintea si accesoriile contrafacute inseamna 10% din totalul vanzarilor din acest sector. Pierderile cauzate de produsele fake din intreaga Europa insumeaza 43,3 miliarde de euro si 518 000 joburi.

Romania, pe piata produselor contrafacute:

- tara noastra se afla pe locul 3 in topul produselor contrafacute, cu pierderi, in fiecare an, de 403 milioane de euro si 27 613 locuri de munca. Doar Grecia si Bulgaria ne depasesc la acest capitol.

Citeste si: Cum sa recunosti un GADGET contrafacut. 6 semne clare!

Multe persoane evita sa comande produse online, de pe diverse siteuri cum ar fi eBay, deoarece exista o serie  de persoane rau intentionate, care vand produse contrafacute, la preturi foarte mici, pentru a pacali cumparatorii.

Iata cum puteti evita produsele contrafacute pe eBay:

Verificati produsele puse la vanzare. Desi majoritatea produselor puse la vanzare pe eBay pot fi contrafacute, anumite branduri sunt mai des falsificate decat altele. Cele mai des falsificate produse sunt: softurile de computer, gadget-urile, hainele de firma si antichitatile. Este indicat sa va informati cu privire la anumite trasaturi ale produselor originale, inainte de a le comanda online, ca sa evitati riscul cumpararii de marfa contrafacuta.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.