Propolis

Lista articolelor despre propolis pe AflaCum.ro

Articole despre propolis

Citeste cele mai noi articole despre propolis publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre propolis, pe AflaCum.ro!

Terapia cu miere sau apiterapia este folosita din cele mai vechi timpuri datorita beneficiilor pe care le furnizeaza mierea organismului.

Bogata in substante nutritive care se gasesc si in compozitia sangelui uman, mierea este un medicament natural cu un rol important in imunitate.

In functie de afectiunile pe care le trateaza, fiecare persoana trebuie sa foloseasca in apiterapie acel tip de miere care ii prieste. Astfel, in timp ce mierea de lavanda vindeca tusea si bolile de gat, mierea de tei este benefica pentru afectiunile stomacului si recomandata in migrene.

Printre cele mai recomandate suplimente alimentare de care organismul are nevoie in sezonul rece se numara propolisul.

Acest produs apicol contine o multime de nutrienti, cu beneficii miraculoase asupra sanatatii. Folosit inca din antichitate pentru tratarea diverselor afectiuni, propolisul are origini grecesti, iar din punct de vedere etimologic inseamna "inaintea cetatii", in sensul ca propolisul este un scut folosit de albine ca sa isi protejeze stupul.

Proprietati:
Propolisul contine o multime de substante nutritive cu rol terapeutic. Cele mai importante sunt acidul ferulicflavonoidele, aminoacizii, siliciul, magneziul, cuprul si substantele antibiotice.

Citeste prospectul medicamentului Apilarnil prop si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Ca energostimulant general si ca activator biologic are urmatoarele indicatii: in debilitate fizica generala, in astenii, in stari de denutritie, in convalescenta, post-operator, osteoporoza, pubertate intarziata, astenie sexuala, climacteriu, surmenaj fizic si intelectual, in imbatranirea prematura si exagerata, precum si in starile care necesita tonice si trofice generale. Datorita principiilor active din propolis Apilarnilprop actioneaza in diferite afectiuni bucale ca: antiseptic si decongestiv, antimicrobian, cicatrizant, anestezic local. Drajeurile sunt bine tolerate si eficiente in tratamentul inflamatiilor acute, subacute si cronice laringo-traheo-bronsice. Contactul prelungit cu mucoasa bucala si faringiana, resorbtia lenta a continutului asigura efectele terapeutice, locale si generale. In glosodinie reduce fenomenele inflamatorii locale. Substantele cicatrizante si antiseptice din propolis actioneaza favorabil in boala ulceroasa, gastrite, colite si enterocolite, formand o pelicula protectoare.

Compozitie: Drajeuri continand apilarnil liofilizat: 10 mg, propolis: 7 mg.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.