Rautate

Lista articolelor despre rautate pe AflaCum.ro

Articole despre rautate

Citeste cele mai noi articole despre rautate publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre rautate, pe AflaCum.ro!

Deochiul reprezinta o putere ce nu poate fi explicata stiintific(magica), atribuita unor oameni, de a imbolnavi persoanele asupra carora isi fixeaza privirea. Aceste puteri cu impact negativ sunt folosite de asa-zisii vampiri energetici sau de diavol, din punctul de vedere al Bisericii. Daca esti sigur ca exista deochi, trebuie sa citesti articolul de mai jos.

Cum percepe Biserica deochiul. Sfantul Vasile cel Mare ar fi spus ca deochiul nu este altceva decat o actiune a diavolului savarsita de oamenii invidiosi. Aceasta actiune poate face rau oricarei persoane ce e lipsita de aparare. Iar oamenii lipsiti de aparare sunt cei care nu se roaga, nu postesc, nu se spovedesc, nu se impartasesc si nu iau parte la viata liturgica. Concluzie: daca doresti sa nu fii expus deochiului, fii credincios si roaga-te. Exista chiar o rugaciune speciala impotriva deochiului.

Cum percep bioenergoterapeutii deochiul. Deochiul ar fi un furt de energie de la persoana care este deochiata. Din pacate, un astfel de fenomen poate fi atat de puternic incat poate sa provoace decesul persoanei aflate sub efectul deochiului.

Un om vesnic nemultumit, rautacios are mari probleme de socializare, de relationare cu oamenii apropiati. Sursa unui astfel de comportament se regaseste intr-o copilarie chinuita, intr-o educatie dura.

Astazi, iti dam cateva sfaturi cu privire la relatiile pe care le ai cu oamenii suparati, ursuzi si vesnic nemultumiti, care fac din atacurile verbale la adresa celor din jur un mod de viata.

1. Transforma defensiva in ofensiva. Cel vesnic incrancenat face un sport din a-ti reprosa diverse? Te invinovateste mereu, chiar daca e sa nu cazul? Nu te mira! O face pentru ca se teme sa nu fie atacat. Lanseaza un atac frontal, care sa-l scuteasca de posibile momente tensionate, de revenirea traumelor din copilarie. Daca greseste, va arunca vina spre tine, pentru ca astfel crede ca e scutit de complicatii. Cand se intampla astfel de momente nedorite, incearca sa iei atutine. Explica-i, in mod repetat, daca e nevoie, cum stau lucrurile. Daca nu intelege sub nicio forma, cauza e pierduta. Incearca sa intrerupi relatia cu un astfel de om!

Barfa a existat dintotdeauna in societate. Orice om, mai mult sau mai putin constient, macar o data in viata, a vorbit de rau pe altcineva. Pentru unii sa barfeasca este un adevarat stil de viata, pentru altii doar o scapare de moment.

Poate nu crezi, dar ai fost subiect de barfa pentru cunoscutii tai! O data sau de mai multe ori, cine stie?! In popor, exista o zicala care suna asa: gura lumii nici pamantul n-o astupa. Din pacate, e un sambure mare de adevar in ea. Totusi, ai posibilitatea de a reduce barfa celor din jur, fie ca vorbim de cercul de prieteni, de colegii de la munca sau chiar de membri familiei. Iata cateva sfaturi in acest sens:

1. Identifica sursa. Trebuie sa-l identifici pe cel care a imprastiat aiurea zvonurile si sa-l pui la punct. Pe un ton calm, transmite-i ca e inacceptabil ce a facut si ca nu permiti astfel de comportamente. Daca vei reactiona agresiv, ii poti da apa la moara barfitorului, care va da sfoara in tara ca esti un om violent.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.