Revelion 112

Lista articolelor despre revelion 112 pe AflaCum.ro

Articole despre revelion 112

Citeste cele mai noi articole despre revelion 112 publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre revelion 112, pe AflaCum.ro!

Revelionul aduce bucurie si multa distractie in casele romanilor! Din pacate, acest eveniment important creeaza si probleme de sanatate, mai ales din cauza exceselor alimentare si de alcool. Numai in Bucuresti, in noaptea dintre ani, au fost inregistrate circa 700 apeluri la numarul de urgenta 112!

Aproximativ 700 persoane din Bucuresti si din Ilfov au necesitat interventia ambulantei in noaptea dintre ani. Dintre acestea, opt au suferit din cauza petardelor.

Probleme clasice: excese alimentar, excese de alcool si accidente provocate de materiale pirotehnice.

Revelionul aduce bucurie si multa distractie in casele romanilor! Din pacate, acest eveniment major aduce si probleme de sanatate, mai ales din cauza exceselor alimentare si de alcool. Numai in Bucuresti, in noaptea dintre ani, au fost inregistrate peste 600 apeluri la numarul de urgenta 112!

Revelion Bucuresti - de la distractie la excese, o linie subtire. Peste 600 cazuri au fost preluate de Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SABIF) in noaptea de Revelion. Dintre acestea, trei au fost fericite, fiind vorba despre nasteri!

Apelurile de urgenta au fost inregistrare in intervalul 19.00- 7.00:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.