Revelion Bucuresti. Vezi cate persoane au apelat serviciul 112 in noaptea dintre ani

Revelion Bucuresti. Vezi cate persoane au apelat serviciul 112 in noaptea dintre ani

Revelionul aduce bucurie si multa distractie in casele romanilor! Din pacate, acest eveniment important creeaza si probleme de sanatate, mai ales din cauza exceselor alimentare si de alcool. Numai in Bucuresti, in noaptea dintre ani, au fost inregistrate circa 700 apeluri la numarul de urgenta 112!

Aproximativ 700 persoane din Bucuresti si din Ilfov au necesitat interventia ambulantei in noaptea dintre ani. Dintre acestea, opt au suferit din cauza petardelor.

Probleme clasice: excese alimentar, excese de alcool si accidente provocate de materiale pirotehnice.

La cumpana dintre ani, in intervalul orar 19.00 – 7.00, echipajele Serviciului de Ambulanta Bucuresti Ilfov au intervenit pentru 693 persoane. 524 dintre cazuri au reprezentat urgente de cod rosu si de cod galben. O persoana a avut nevoie de ingrijiri medicale din cauza arsurilor. 97 persoane au fost tratate deoarece sufereau de colici abdominale, alte 58 acuzau dureri abdominale, iar in 8 situatii au avut loc accidente provocate de petarde.

Oamenii strazii, greu incercati. Din pacate, oamenii fara adapost continua sa existe pe strazile Capitalei, iar frigul ramane unul dintre cei mai temuti dusmani pentru acestia. Numai in noaptea de Revelion, 5 persoane fara adapost au ajuns in centrele de urgenta.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Revelionul aduce bucurie si multa distractie in casele romanilor! Din pacate, acest eveniment major aduce si probleme...
Ultima zi din an, noaptea de Revelion, dar si prima zi din noul an sunt pline de...
Noaptea de Revelion este mereu una speciala! Intr-un astfel de moment, orice femeie vrea sa straluceasca, sa...