Ridiche neagra

Lista articolelor despre ridiche neagra pe AflaCum.ro

Articole despre ridiche neagra

Citeste cele mai noi articole despre ridiche neagra publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ridiche neagra, pe AflaCum.ro!

Cel mai puternic antibiotic natural! Aceasta este titulatura primita, pe buna dreptate, de catre ridichea neagra. Continutul bogat de vitamine(A,B,C), calciu si magneziu transforma aceasta radacinoasa intr-un medicament natural foarte eficient.

Cine nu poate consuma ridiche neagra? Raspunsul e simplu: oricine poate consuma aceasta minunata radacinoasa! Totusi, pentru persoanele cu sensibilitate gastrica si pentru cele care sufera de hipotiroidism (insuficienta tiroidiana cronica) consumul trebuie sa fie prudent!

Beneficiile consumului de ridiche neagra:

Ridichea neagra este o leguma benefica pentru detoxifierea ficatului, dar si pentru tratarea racelilor si a gripei.

Tot ridichea neagra restabileste echilibrul chimic din creier si este un remediu natural impotrivra pietrelor de rinichi.

Bogata in potasiu si magneziu, ridichea neagra are proprietati diuretice, curata rinichii si vezica biliara de praf si amelioreaza durerea cauzata de prezenta pietrelor la nivelul rinichilor.

Despre beneficiile pe care le are ridichea neagra asupra organismului se pot scrie o multime de carti.

Dar, pe scurt, fiecare persoana trebuie sa stie cum sa profite de aceasta leguma iute, mai ales iarna cand virozele respiratorii ne dau batai de cap. Inca nu stii de ce este bine sa consumi iarna ridiche neagra? Atunci afla-i proprietatile si apoi beneficiaza de calitatile sale terapeutice.

Proprietati si beneficii:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.