Rochie de mireasa

Lista articolelor despre rochie de mireasa pe AflaCum.ro

Articole despre rochie de mireasa

Citeste cele mai noi articole despre rochie de mireasa publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre rochie de mireasa, pe AflaCum.ro!

Marea varietate a tesaturilor si progresele tehnologice ale acestui domeniu fac ca alegerea materialelor pentru rochia de mireasa sa fie din ce in ce mai grea.

Primele criterii de alegere ale tesaturilor rochiei de mireasa sunt anotimpul si locatia evenimentului. Pentru nuntile care au loc toamna sau primavara devreme se pot alege ca si tesaturi pentru rochia de mireasa brocardul, catifeaua, duchesse-ul de matase si dantelele mai pline.

Taftul, tull-ul si matasea sunt potrivite pentru tot timpul anului.

Romantice, moderne si stylish, nuntile ce au loc pe plaja sunt un must-have al verii si al sezonului calduros.

Daca si tu esti o iubitoare a nuntilor pe plaja si chiar planifici una, dar te-ai impotmolit in alegerea rochiei perfecte de mireasa, citeste sfaturile urmatoare.

Alege o tematica! Deja stii ca nunta va avea loc pe plaja, dar te-ai hotarat asupra unei tematici mai explicite? Nunta ta de pe malul marii poate avea tematica tropicala, hawaiiana, exotica si lista poate continua cu ajutorul unei imaginatii bogate sau a unui motor de cautare eficient! Odata aleasa tematica, alegerea rochiei potrivite va fi mult mai usoara!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa