Rulada, rulada marmelada

Lista articolelor despre rulada si rulada marmelada pe AflaCum.ro

Articole despre rulada si rulada marmelada

Citeste cele mai noi articole despre rulada si rulada marmelada publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre rulada si rulada marmelada, pe AflaCum.ro!

Din categoria prajiturilor de casa face parte si rulada cu marmelada.

Pentru aceasta reteta se poate folosi marmelada de zmeura.

Ingrediente:

Rulada cu crema de ciocolata se poate face in doar 5 minute, fara sa aprinzi focul! Daca nu ne crezi, urmareste reteta de mai jos.

Ingrediente:

- 200 grame de biscuiti;

Rulada de dovleac este o prajitura foarte gustoasa, care contine ingrediente simple si este usor de preparat, dupa cum urmeaza:   

Ingrediente

Pentru blat
• 3 oua separate
• 1 cana de zahar
• 2/3 cana de dovleac fiert
• 3/4 cana de faina
• 1 lingurita praf de copt
• 1/2 lingurita praf de scortisoara
• 1/4 lingurita praf de nucsoara
• 1/4 lingurita de sare

O rulada usor de obtinut in propria bucatarie din doar patru ingrediente de baza este rulada de nuci cu marmelada.

Ingrediente:

6 oua,
4 linguri de zahar,
6 linguri de nuci  macinate,
2 linguri de marmelada.

Din categoria dulciurilor preparate in casa face parte si rulada umpluta cu mere si marmelada.

Ingrediente:

150 grame faina,
125 grame unt,
2 galbenusuri,
drojdie cat o nuca,
o lingura zahar,
un praf de sare,
3 linguri marmelada de mere.

O reteta dulce cu fructe uscate este rulada cu alune si nuci.

Ingrediente:

6 oua,
160 grame zahar,
140 grame faina.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pentru rulada umpluta cu ficat se foloseste carne de vita. Ingrediente: - un kg carne de vaca,...
Ruladele cu carne se pot umple cu legume, paine, lapte, dar si cu slanina. Noi va propunem...
Rulada obtinuta din ciuperci in amestec cu alte ingrediente este un preparat satios si o combinatie de...
Rulada obtinuta din orice tip de carne si umpluta cu ingrediente cum ar fi: carne, ficatei, legume,...