Scurgeri vaginale

Lista articolelor despre scurgeri vaginale pe AflaCum.ro

Articole despre scurgeri vaginale

Citeste cele mai noi articole despre scurgeri vaginale publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre scurgeri vaginale, pe AflaCum.ro!

Cancerul cervical este unul dintre cele mai comune tipuri de cancer, in cazul femeilor si ataca celulele cervixului, parte inferioara a uterului, care face legatura cu vaginul.

Majoritatea cazurilor de cancer cervical sunt cauzate de virusul uman papiloma, care poate fi contactat pe cale sexuala si care afecteaza femeile de toate varstele.

Factorii de risc includ: sexul neprotejat, partenerii sexuali multipli, supraponderalitatea, folosirea de anticonceptionale orale, cauze genetice, fumatul, imunitatea scazuta, sarcinile multiple si sarcina la varste fragede.  Acet tip de cancer este unul tacut, simptomele nefiind vizibile in faza incipienta, insa resimtindu-se dupa ce cancerul afecteaza si alte organe, in faza de metastaza.

Herpesul este o boala cu transmitere sexuala foarte comuna, ale carei simptome pot fi tratate, fara ca boala in sine sa fie vindecata.

Netratarea herpesului genital poate duce la molipsirea bebelusilor in timpul nasterii, poate cauza inflamarea vezicii urinare si a rectului, cauzand in anumite cazuri meningita.

Iata cum poate fi depistat herpesul:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.