Semne boala fata, semne boala

Lista articolelor despre semne boala fata si semne boala pe AflaCum.ro

Articole despre semne boala fata si semne boala

Citeste cele mai noi articole despre semne boala fata si semne boala publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre semne boala fata si semne boala, pe AflaCum.ro!

Pentru a-ti verifica starea de sanatate este indicat sa consulti periodic medicul de familie. Acesta te va directiona, daca e cazul, catre un medic specialist. Totusi, poti sa-ti dai seama daca suferi de o anumita afectiune, daca stii sa-ti citesti fata. Nu e o gluma! Conform medicinei chinezesti chipul unui om reprezinta oglinda sanatatii.

Pielea de pe fata reactioneaza intr-un mod unic, atunci cand apar schimbari la nivelul corpului tau. Sa vedem despre ce mecanisme este vorba si cum putem rezolva problemele.

1. Nas. Daca ai nasul iritat mai mereu, iar acneea nu-ti da pace in acea zona, e semn ca suferi de afectiuni cardiovasculare, provocate in principal de stres.

Organismul uman este  ca un ceas mecanic ce functioneaza fara probleme cand toate piesele sunt in perfecta stare de functionare. Cand una dintre rotite se defecteaza, corpul omului incepe sa dea semne de slabiciune. Nu ignora aceste semne, deoarece problemele se pot agrava!

Semne ca organismul tau are nevoie de ajutor:

Pofta exagerata de dulce. Pofta de dulce nu este o stare naturala. Cel mai probabil, ficatul tau are o slabiciune, e obosit. Stresul si efortul mental si/sau fizic duc la epuizare, iar organismul cere glucoza. In asemenea situatii, e bine sa consumi putina miere sau ciocolata neagra. Esential este sa te odihnesti!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.