Sparanghel la abur, sotare sparanghel

Lista articolelor despre sparanghel la abur si sotare sparanghel pe AflaCum.ro

Articole despre sparanghel la abur si sotare sparanghel

Citeste cele mai noi articole despre sparanghel la abur si sotare sparanghel publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre sparanghel la abur si sotare sparanghel, pe AflaCum.ro!

Sparanghelul ce urmeaza sa fie gatit poate fi mai gros sau mai subtire, insa trebuie sa fie neaparat proaspat, verde si ferm la atingere.

Spalati sparanghelul proaspat sub jet de apa, pentru a indeparta resturile de nisip de pe suprafata acestuia.

Rupeti capetele tari si lemnoase. Indoiti usor fiecare bucata de sparanghel si acesta se va rupe in locul potritvit. Sparanghelul poate fi blansat, gatit la abur, fiert, sotat sau copt, dupa cum urmeaza:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.