Statie, fantani

Lista articolelor despre statie si fantani pe AflaCum.ro

Articole despre statie si fantani

Citeste cele mai noi articole despre statie si fantani publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre statie si fantani, pe AflaCum.ro!

O gradina de legume, flori sau ierburi aromatice va poate aduce multe satisactii, constituind un adevarat sanctuar pentru impatimitii gradinaritului. Daca doriti sa adaugati o nota personala gradinii voastre, va puteti folosi propriile gusturi pentru a o decora dupa bunul plac.

Puteti adauga pete de culoare sau diferite statui. Iata cateva idei in acest sens:

Steagurile de gradina. Aceste elemente decorative pot adauga farmec unei gradini, fiind de diferite marimi, de la cele mici puse intre randuri, pana la cele mari, care marcheaza intrarea in gradina.

Gradinile Zen sau karesansui isi au originile in Japonia, la inceputul anilor 1300.

Muso Soseki, un preot si poet Zen, este considerat a fi parintele gradinii de pietre Zen. Potrivit invataturilor, acest tip de gradini sunt colturi de rai, silentioase si pline de pace, constituind o sursa de regasire a calmului si de restabilire a echilibrului, specifice naturii umane, permitand oamenilor sa faca fata situatiilor cu calm.

Gradina reflecta trairile interioare ale proprietarului si este vazuta ca o modalitate de a indeparta stresul, in cultura vestica, ajutand oamenii sa aiba o alta perspectiva asupra vietii. Preotii Zen sunt de parere ca o gradina creeaza echilibru in viata oamenilor, oferind un mediu armonios si promovand longevitatea.

Daca considerati ca ceva lipseste din gradina dumneavoastra, pentru a fi cu adevarat perfecta, aveti nevoie de o fantana.

Puteti sa o construiti singuri, foarte usor, deoarece puteti gasi elementele necesare in magazinele de specialiate.

Tipuri de fantani de gradina

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.