Stil

Lista articolelor despre stil pe AflaCum.ro

Articole despre stil

Citeste cele mai noi articole despre stil publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre stil, pe AflaCum.ro!

Atunci cand alegeti rochiile pentru domnisoarele de onoare, trebuie sa tineti cont de dimensiunile si de trasaturile acestora si este indicat sa optati pentru un model si o culoare de rochie, care sa avantajeze pe toata lumea.

Iata cateva sfaturi in acest sens:

Tineti cont atat de preferintele domnisoarelor de onoare, cat si de ale voastre. Chiar daca mireasa are dreptul sa aleaga in acest caz, este indicat sa se consulte cu fiecare domnisoara de onoare in parte, pentru a multumi pe toata lumea, pe cat posibil si pentru a fi ajutata in luarea unei decizii.

Chiar daca ai peste 40 de ani, asta nu inseamna ca viata ta s-a terminat, ca de-acum inainte nu mai conteaza ce pui pe tine sau cum te prezinti altora.

Poti sa arati bine si sa fii stilat chiar si la aceasta varsta, evident, fara a cadea in penibil si fara a fi mereu in trend.

Iata cum poti sa fii un barbat stilat si dupa 40 de ani, fara a purta neaparat tot ce e la moda.

Dupa ce-ai depus atata efort pentru a-ti face picioarele sa arate bine (in care includem vizite saptamanale la sala, masaj, epilat, creme hidratante scumpe si pedicura) bucura-te de rezultate si lasa picioarele acelea sexy la vedere!

Cum poti face asta cu mult stil si rafinament feminin, vei afla imediat.

Poarta tocuri!
Nimic nu poate face picioarele tale (oricum ar fi ele, orice forma sau lungime ar avea) sa arate mai sexy decat o pot face niste tocuri. Nu doar ca acestea iti vor aduce un plus de sex-appeal, dar iti vor adauga si cativa centimetri in inaltime si vor da impresia ca picioarele tale sunt mai lungi si mai subtiri.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.