Taver, nevralgie

Lista articolelor despre taver si nevralgie pe AflaCum.ro

Articole despre taver si nevralgie

Citeste cele mai noi articole despre taver si nevralgie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre taver si nevralgie, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Taver, tablete si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Taver este indicat in: nevralgia de trigemen, de natura idiopatica; nevralgia de trigemen datorata slcerozei multiple; nevralgia idiopatica glosofaringiana; diabetul insipid de origine centrala; polidipsia si poliuria de cauze neurohormonale. In plus este indicat in: epilepsia psihomotorie si in crizele epileptice temporare, marele rau epileptic; epilepsia jacksoniana; epilepsia mixta; epilepsia caracterizata numai prin modificari psihice, la fel de bine ca si in alte tulburari psihice asociate cu modificari nespecifice ale EEG.

Compozitie: O tableta contine carbamazepina BP 200 mg.

Cand te doare capul si nu ai o pastila la indemana, nu dispera! Exista o modalitate stiintifica de a scapa de o durere de cap numita presopunctura, care nu da gres niciodata.
Presopunctura e o tehnica de masaj a carei eficienta este confirmata de numeroase studii. Prin natura sa, este o forma de acupunctura si reflexoterapie, dar nu necesita cunostinte medicale speciale.

Cum sa faci masaj pe puncte de presopunctura

- ia o pozitie confortabila si relaxeaza-te.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.