Televizoare

Lista articolelor despre televizoare pe AflaCum.ro

Articole despre televizoare

Citeste cele mai noi articole despre televizoare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre televizoare, pe AflaCum.ro!

Alegerea unui televizor poate fi destul de dificila, deoarece exista multe marci si tipuri. Iata care este diferenta dintre televizoarele cu plasma, LCD si LED HD:

1. Televizoarele cu plasma HD sunt recomandate de specialisti, deoarece au cea mai buna calitate a imaginii, dintre cele trei tipuri de televizoare, sunt compacte, nu prezinta distorsiuni geometrice, au un contrast foarte bun, un timp mic de raspuns, culori vii si un unghi ridicat de vizualizare.

2. Televizoarele LCD HD sunt apropiate ca tehnologie fata de cele cu plasma, insa folosesc o modalitate diferita de expunere a imaginii, fiind mai usor de intretinut, deoarece folosesc mai putina energie electrica decat cele cu plasma si sunt mai ieftine decat acestea. Acest tip de televizoare pot fi folosite ca monitoare pentru PC, nu au distorsiuni geometrice si prezinta un palpait redus sau absent, in functie de lumina inconjuratoare.

Daca sunteti interesati de televizoarele cu plasma, ar trebui sa stiti urmatoarele:

- Acest tip de televizoare nu costa foarte mult, avand acelasi pret ca si cele DLP sau LCD, cu proiectie din spate si costa mai putin decat televizoarele LCD cu ecran plat, de aceeasi marime.

- Majoritatea plasmelor nu au in mod necesar cei mai multi pixeli. Televizoarele LCD cu ecran plat de 40 inchi si mai mult au cele mai mari rezolutii.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.