Ce trebuie sa stiti despre televizoarele cu plasma?

Ce trebuie sa stiti despre televizoarele cu plasma?

Daca sunteti interesati de televizoarele cu plasma, ar trebui sa stiti urmatoarele:

- Acest tip de televizoare nu costa foarte mult, avand acelasi pret ca si cele DLP sau LCD, cu proiectie din spate si costa mai putin decat televizoarele LCD cu ecran plat, de aceeasi marime.

- Majoritatea plasmelor nu au in mod necesar cei mai multi pixeli. Televizoarele LCD cu ecran plat de 40 inchi si mai mult au cele mai mari rezolutii.

- Nu este bine sa cumparati televizoare cu plasma sau altele cu ecran plat, doar pentru a „economisi spatiu”. Acest lucru ii preocupa in general pe majoritatea oamenilor, atunci cand cumpara plasme, deoarece doresc sa-si monteze televizoarele pe perete.

- Toate televizoarele FULL HD au ecrane late si au un format de imagine de 16x9, in comparatie cu cele traditionale de 4x3. Acestea includ LCD-urile high definition, plasmele, etc.

- Retentia de imagine nu mai reprezinta o problema pentru plasme. Aceasta poate avea loc in cazul jocurilor video, insa este un proces reversibil.

- Plasmele nu sunt demodate. LCD-urile si plasmele fac parte din aceeasi generatie tehnologica si sunt disponibile in egala masura pentru cumparatori. Mai mult, plasmele de buna calitate nu consuma multa energie electrica.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Binge-watching. Iti spune ceva aceasta expresie ce provine din limba engleza? Daca nu, iti spunem noi ce...
Iata cum va puteti conecta castile wireless la iPhone sau iPad, urmand niste pasi simpli: 1. Deschideti...