Tensiune arteriala simptome, tensiune arteriala combatere

Lista articolelor despre tensiune arteriala simptome si tensiune arteriala combatere pe AflaCum.ro

Articole despre tensiune arteriala simptome si tensiune arteriala combatere

Citeste cele mai noi articole despre tensiune arteriala simptome si tensiune arteriala combatere publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre tensiune arteriala simptome si tensiune arteriala combatere, pe AflaCum.ro!

Tensiunea arteriala crescuta(hipertensiunea) este o afectiune periculoasa pe care o poti regla, pe moment, chiar si acasa. Ai nevoie de un pix/stilou si de cateva cunostinte. Astfel, vei obtine timpul necesar sa ajungi la medicul specialist.

Tensiunea arteriala nu e intotdeauna usor de observat, asa ca multi oameni nici macar nu stiu ca sufera de aceasta afectiune. Medicii o numesc chiar un ucigas tacut, deoarece consecintele pot fi foarte grave, iar problema se dezvolta lent. De asemenea, simptomele pot lipsi sau pot fi comune altor afectiuni. Iata care sunt, in general, simptomele hipertensiunii arteriale:

Dureri de cap. Paradoxal este faptul ca persoanele cu hipertensiune arteriala cronica nu au deloc dureri de cap. Epidosul hipertensiv brusc, insa, cauzeaza adesea dureri de cap insuportabile. Momentul este denumit de medici criza hipertensiva.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.