Tract respirator, Prospan

Lista articolelor despre tract respirator si Prospan pe AflaCum.ro

Articole despre tract respirator si Prospan

Citeste cele mai noi articole despre tract respirator si Prospan publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre tract respirator si Prospan, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Prospan sirop! Afla pentru ce afectiuni este indicat si cum se foloseste!

Indicatii: Afectiuni bronsice cronice inflamatorii, inflamatii acute ale tractului respirator acompaniate de tuse.

Nota: in cazurile in care simptomele persista sau daca apare respiratie scurta, febra sau expectoratie cu sange, trebuie consultat imediat un medic.

Citeste prospectul medicamentului Prospan comprimate efervescente si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul afectiunilor bronsice, inflamatii ale tractului respirator insotite de tuse.

Mod de Prezentare

Standacillin, forme cu administrare orala, este activa in bolile minore sau semigrave, in masura in care acestea sunt provocate de germeni sensibili la ampicilina.

Standacillin este prescris in tratarea urmatoarelor infectii ale tractului respirator: Infectii ale tractului respirator superior cat si ale urechii, nasului si gatului (ex. sinuzita, otita medie);

Infectii ale tractului respirator inferior ca: bronsita acuta si cronica, pneumonie, pertussis (faza de incubatie si timpurie). Infectii ale pielii si tesuturilor moi. Infectii ale tractului urogenital: Pielonefrita acuta si cronica, pielita, cistita, uretita, prostatita, etc.; Gonoree; Infectii ale organelor genitale la femei, ex. avort febril, anexita, salpingita, endometrita, parametrita, pelviperitonita, febra puerperala, etc. Infectii ale tractului gastrointestinal: diaree bacteriana, salmonelose, shigellose, febra tifoida, paratifos; infectii ale cailor biliare (colangiolite, colangite, colecistite). Leptospiroze, Listerioze acute si latente si leptospiroze. Standacillin, forme cu administrare orala, este de asemenea folosita la continuarea tratamentului initial parenteral cu Standacillina, la pacientii cu: Endocardite (ex. de origine enterococicca), in combinatie cu un aminoglicozid. Meningita bacteriana. Septicemie provocata de patogeni sensibili la ampicilina. Listerioze (la nevoie se va combina cu gentamicina sau kanamicina). Continuarea tratamentului in timpul convalescentei. Profilaxie antibacteriana: Prevenirea endocarditei in urma interventiilor chirurgicale gastrointestinale sau urogenitale. Se administreaza impreuna cu un aminoglicozid. Ampicilina a fost folosita cu succes la bolnavii cu encefalopatii hepatice, pentru a reduce concentratia de amoniac din aparatul digestiv.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.