Troleu

Lista articolelor despre troleu pe AflaCum.ro

Articole despre troleu

Citeste cele mai noi articole despre troleu publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre troleu, pe AflaCum.ro!

Mijloacele de transport public fac parte din viata noastra de zi cu zi. Metroul, tramvaiul, autobuzul sau troleul sunt mijloacele pe care le folosim in mod cotidian, pentru a ne misca mai repede in urbile supraaglomerate. Ne comportam, insa, corespunzator in timpul acestor calatorii? In secolul al XXI-lea, oricine ar trebui sa stie cum sa se comporte in transportul public. Din pacate, nu e chiar asa.

Astazi, am hotarat sa iti amintim cum ar trebui sa te comporti in timpul calatoriei cu mijloacele de transport public:

Plateste calatoria. Prima regula este sa nu calatoresti fraudulos. Din pacate, se intampla in majoritatea oraselor tarii. Numai in Bucuresti, in ultimul an, doar 10% dintre persoanele care au calatorit cu mijloacele de transport in comun au platit pentru aceste servicii! Cumpara, asadar, calatorii sau abonament! Exista carduri speciale asigurate de companiile de profil. Mai mult, in anumite mijloace de transport public poti plati cu cardul bancar.

Indiferent ce mijloc de transport in comun folosesti, intotdeauna te gandesti, prima oara, la confort. Nu e rau, dar ar fi si mai bine sa nu uiti de siguranta! Orice vehicul are zone unde probabilitatea de a te rani in caz de accident este mai mica.

Astazi iti prezentam lista locurilor sigure in 7 mijloace de transport. Aceasta lista a fost intocmita pe baza diferitelor studii si statistici.

1. Masina

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.