Unguent oftalmic

Lista articolelor despre unguent oftalmic pe AflaCum.ro

Articole despre unguent oftalmic

Citeste cele mai noi articole despre unguent oftalmic publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre unguent oftalmic, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Zovirax, unguent oftalmic si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii:Zovirax unguent oftalmic este indicat in tratamentul keratitelor cu virus herpes simplex.

Forma de prezentare: Unguent translucid de culoare aproape alba ce contine 3% Aciclovir intr-o baza de parafina sterila, anhidra.

Citeste prospectul medicamentului Triherpine, unguent oftalmic si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Keratitele recente dendritice cu Herpes simplex, ca si in cazurile care nu raspund la idoxuridina (IDU);

utilizarea profilactica impotriva recidivelor herpetice (in cazul unei cornei intacte si dupa transplante perforante de cornee); inflamatii metaherpetice, ca si in cazurile complicate cu irita herpetica.

Citeste prospectul medicamentului Unguent cu policarpina si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Glaucom.

Actiune terapeutica: Unguent oftalmic antiglaucomatos.

Citeste prospectul medicamentului Unguent oftalmic, cu sulfat de neomicina si sulfat de polimixina B si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Infectii microbiene externe ale ochiului si anexelor sale (blefarite, blefaro- si kerato-conjunctivite, episclerite, dacriocistite) provocate de germeni sensibili la antibioticele din formula; prevenirea infectiilor microbiene oculare dupa arsuri, plagi si interventii oftalmochirurgicale, de asemenea, in cazul utilizarii unui tratament local cu corticosteroizi.

Compozitie: Sulfat de neomicina 0,5 g%, sulfat de polimixina-B 1625000 UI (cca. 0,250 g), lanolina anhidra 4 g%, ulei de parafina de uz intern 10 g%, vaselina alba - pana la 100 g.

Citeste prospectul medicamentului Unguent oftalmic cu triamcinolon acetonid si neomicina sulfat si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Blefarite, eczeme palpebrale, salazion infectat, orjelet, conjunctivite alergice, estivale, foliculare. Keratite punctiforme si flictenulare; irite.

In tratamentul preventiv al reactiilor inflamatoare si al complicatiilor infectioase in oftalmochirurgie. Iritatia sau infectia cavitatilor de enucleare.

Citeste prospectul medicamentului Maxitrol, unguent oftalmic si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Maxitrol este indicat in inflamatiile oculare, atunci cand se considera necesara asocierea unui agent antimicrobian.

Unguent steril oftalmic.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Enbecin, unguent oftalmic si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. INDICATII...
Citeste prospectul medicamentului Betabioptal, unguent oftalmic si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii...
Bivacyn este un unguent oftalmic folosit in dermatologie si oftalmologie. Indicatii: In dermatologie: piodermita epidermica (impetigo) si...
Prospect medicament UNGUENT OFTALMIC, cu kanamicina si hidrocortizon. Indicatii: Afectiuni inflamatorii ale ochiului: keratoconjunctivita flictenulara, conjunctivita alergica,...